Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Honnan tudod/m, hogy futó vagy(ok)?

2013.09.12. 20:51 szancsurrr

 

1. Egynél több pár futócipőd van.

2. Az 1. pont folyományaként a bejárati ajtóban nem a papucsodban, hanem a futócipőidben esel hasra.

3. Bár nincs szükséged még egy párra, mégis megfordul a fejedben, hogy veszel még egyet, mert olyan szép. 

4. A futócipődben felemás a fűző, mert nem tudod eldönteni, melyik színűvel néz ki jobban.

5. Bevásárló központba kizárólag a sportbolt miatt mész. (És ha már ott vagy, akkor sem mész be máshova, mert egész egyszerűen nem érdekelnek az utcai cuccok, arra viszont nagyon figyelsz, hogy a futó felsőd menjen a cipődhöz. (Ha lány vagy, akkor minden cipődhöz és felsődhöz van egy körömlakkod.)

6. Az 5.. pont folyományaként az elmúlt kb. 3 hónapban kizárólag futós cuccokat vásároltál.

7. Van futós és nem futós zoknid. A futós zoknin belül pedig létezik edző és verseny zokni. Futós zokniban nem futni, illetve nem futósban futni szentségtörés, versenyre pedig kizárólag versenyes zokniban szabad menni.

8. Idétlenül vagy lebarnulva. (Óracsík, legalább kétféle rövidgatyacsík, zoknicsík, öcsitrikós hát. Más tangában sütteti magát, én meg zokniban, és akko' miva', most ezé' ne legyek kemény?!)

9. A szétfutott futócipődhöz érzelmi szálak fűznek, nincs szíved kidobni őket, tehát ünnepélyesen utcai cipővé nevezed ki őket. (Amúgy meg tök kényelmes. És szép is.)

10. A lábadon több a vízhólyag és a bőrkeményedés mint a köröm.

11. Az élet egyik legnagyobb alapigazsága szerinted: "Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást, mikor mind a kettő mást akar; a férfi a nő, a nő a férfi mögött futni." 

12. Ha elfáradt a lábad, a szíveddel futsz tovább.

13. Legalább három pontnál bólogattál és vigyorogtál.

Happy running, my dear friends!

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr1005509452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukacszoli · http://egyensulyom.hu/ 2013.09.13. 09:51:31

És ugyanez néhány szó megváltoztatásával a bringásokra is igaz :)
süti beállítások módosítása