Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Fusd le velünk az első 5 km-t szeptemberben! Tedd meg magadért!

2014.07.21. 19:51 lukacszoli

Aki fut, azt mondja, hogy futni jó

Aki nem fut, azt mondja, hogy futni nem jó.

Megtapasztaltam mindkettőt. Korábban igen kövér voltam, 140 kiló nem viccel. Amikor elegem lett, belevágtam az életmódváltásba. Bár az út vége még arrébb van, eljutottam 100 kiló környékére. Futottam, kerékpároztam, úsztam, tornáztam, jógáztam, csináltam mindent. Az elmúlt két év során több mint 1500 km-t futottam és 8000 km-t bringáztam sérülés nélkül. Mindezt úgy, hogy az elején 100 m kocogás is igen komoly gondot okozott. Nem diétáztam, nem szedtem tablettákat és nem ugráltam a tévé előtt. A titkom mindössze annyi, hogy megpróbálok napról-napra tudatosabban élni és igyekszem az egészséges életmódra hangolni a napjaimat. A sportra mindig csak annyi időt szántam, amennyi jólesett. Néha belefér egy kis küzdés, de a nagy szenvedéseket meghagyom azoknak, akik komoly szinten csinálják. Nekem az egészséges életmód és a jókedvű sport a célom, nem több.

beforeafter_5km.jpg

Sokakkal találkoztam már, akik hasonló cipőben járnak. Szeretnének egészségesebben élni, fogyni többet-kevesebbet, önbizalmat gyűjteni, vonzóbbá válni önmaguk, a párjuk, vagy éppen a leendő párjuk számára. Erősödni, fejlődni, büszkének lenni az elért eredményekre. Eljött az ideje, hogy összefogjunk és tegyünk az ügy érdekében.

Most egy szép utazásra hívlak téged. 10 hét múlva lesz Budapesten egy futóverseny, az 5vös 5km. A táv 5 km az ELTE budai épületei körül.

Az 5 km komoly táv. A fotelben ülő népesség 99 %-a valószínűleg nem tudná teljesíteni.

Az 5 km elérhető táv. Fittségtől, súlytöbblettől függően néhány hét, hónap alatt teljesíthető.

A verseny 10 hét múlva lesz. A táv 5000 m, a nevezési díj párszáz Forint. Tempótól függően ez 30-40 perc alatt teljesíthető. Ha tudsz ennyit egyben futni, nagyon büszke lehetsz magadra.

Gyere, készülj fel velünk az első 5 km-re!

10 hét alatt az tud biztonságosan felkészülni erre a távra, aki nem cipel magán 30-40 kiló túlsúlyt, egészségesek az ízületei és az is jó, ha korábban sportolt valamit. Az nem baj, ha most még gondot okoz a kocogás, hamar bele fogsz jönni. Ha kétségeid vannak, azt javaslom, hogy gyere el az edzésünkre és megnézzük, hogy érdemes-e belevágnod ebbe a programba. Ha még korai, az sem baj, segítünk.

Ha te még igen jelentős terhet cipelsz magadon, semmi baj, segítünk neked, viszont akkor még ne vágj most ebbe bele. Ebben az esetben várunk szeretettel a keddi erősítő és a csütörtöki gyalogló-, kocogó-, futóedzésünkre.

Szóval, a lényeg: gyere, csatlakozz hozzánk és fusd le velünk az 5vös 5km-t szeptember 25-én, 5 óra 5 perckor.

slider_2.jpg

Amit kínálunk: 10 hetes edzésprogram erősítéssel, gyaloglással, kocogással, futással. Heti négy edzésünk lesz. Kedden erősítünk, szerdán, csütörtökön és valamelyik hétvégi napon futunk. A program gyaloglás és kocogás keverékével indul, a cél a kíméletes felkészülés. Az erősítő edzéseket szakedző tartja, ennek van egy 800/1000 Ft-os részvételi díja, a többi alkalom díjmentes.

Mivel a halogatás és a "majd holnap" nem visz előrébb, ezért vágjunk is bele egyből a közepébe, kezdjük el a felkészülést már ezen a héten!

Gyere, csatlakozz hozzám erre a csodálatos útra!

1. lépés: lépj be a facebook csoportunkba!
2. lépés: gyere el a keddi erősítő edzésre
3. lépés: gyere el a szerdai futóedzésre

Az edzéstervet és a részletes programot a csoportban fogod megkapni. Ha nem pesti vagy, az sem baj, az edzéstervet otthon is el tudod végezni.

Lehet, hogy ez elsőnek soknak tűnik. Viszont gondolj arra, hogy ezt magadért teszed. Nagy lépés ez és pont most jött el az ideje, hogy belevágj. Bőven megéri az eredményért. Ha végigcsinálod velünk a programot és a végén elégedetlen lennél, meghívlak egy sörre. Ha elégedett leszel, akkor is.

Gyere, várunk! Hadd szóljon!

Zoli

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr666530135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása