Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Karácsonyi adománygyűjtés

2014.11.27. 16:15 lukacszoli

helping-hand.jpgEljött az ideje, hogy megvalósítsunk valamit, amit már nagyon régóta szerettünk volna. Karácsonyi adománygyűjtést szervezünk!
Az adománygyűjtés hivatalos honlapja: http://egyensulyom.hu/adomany

Arra kérünk, hogy szedd össze a már nem használt, vagy megunt ruháidat, gyermekjátékokat, állateledelt és juttasd el hozzánk. Kérünk, hogy az adományokat tiszta, rendezett állapotban, zsákba gyűjtve hozd el. A közösség erejének segítségével szeretnénk minél több ember karácsonyát könnyebbé, boldogabbá tenni.

A gyűjtés során összegyűlt felajánlásokat három, általunk nagyon tisztelt helyre fogjuk eljuttatni:

Dóri Ház, Szemem Fénye Alapítvány, Magyarország első gyermekhospice háza.
Itt súlyos beteg gyermekek életvégi kísérését segítik. A céljuk az, hogy ha valakinek ilyen tragikus élettörténet jut osztályrészül, akkor legyen egy olyan hely, ahol méltóképpen lehet búcsúzni az élettől.

Madridi úti hajléktalan szálló és csepeli anyaotthon
A legrászorultabbaknak nyújtanak támaszt és segítséget.

Vegas Farm és Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány, ahol számos ló mellett mentett kutyák és cicák is meleg, szerető környezetre találnak.

Az adományokat 2014. december 1. és 16. között gyűjtjük. A felajánlásokat az 56-osok terén, az 56-os emlékmű előtt, minden este 18:00 és 19:00 között tudjátok átadni nekünk. Keressétek az Egyensúlyom zászlót!
Ha sok felajánlásotok van, vagy nem tudjátok elhozni, bátran keressetek minket a 06 70 598 0751-es számon, az adomany@egyensulyom.hu címen, vagy itt a facebookon.

Az adományokat Székesfehérváron is gyűjtjük. Itt az Art Stúdió Képzőművészeti Szaküzletbe tudjátok bevinni a felajánlásokat, hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig, szombaton 9-től 13 óráig. 06 22 316 553

Az adománygyűjtés lebonyolításához szívesen fogadjuk az önkéntes kezek lelkesedését és szorgos munkáját. Ha szeretnél részt venni a munkálatokban, kérjük csatlakozz a csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/groups/egyensulyom

Szeretettel köszönjük az összes adományt és felajánlást. Támogassuk a jó célt, támogassuk azokat, akik példamutató módon segítenek.
Keressük együtt az egyensúlyt!

Az adománygyűjtés honlapja:
http://egyensulyom.hu/adomany

slider_2.jpg

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr126938019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása