Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

7 egyszerű tanács, amivel 100 kilót fogyott diétázás nélkül

2015.09.06. 12:16 lukacszoli

Diéta... a szó, amitől feláll a szőr mindannyiunk hátán, akik már annyit fecsegtünk a fogyásról. Rengeteg fogyásközpont, fogyitabletta, előre csomagolt diétás menü és konditerem van... Mégis túlsúlyos, vagy kövér Amerika nagy része. Valami itt nagyon nem stimmel!

the7thingshedidtolose220poundswithoutdieting.jpg

Jon Gabriel súlya 2001-re elérte az élet-halál határt. Mindent megpróbált. Gabriel vagyonos ember, arra is volt lehetősége, hogy Dr. Atkinstől, az Atkins diéta atyjához menjen tanácsadásra. Mégsem tudott lefogyni. Sőt, még rosszabb helyzetbe került, 2001. szeptemberében már 185 kg-ot nyomott. Ez volt az a hónap, ami megváltoztatta az életét. Miután szeptember 11-én éppen lekéste a United Airlines hírhedt 93-as járatát, Gabriel tudta, hogy az életének igen komoly célja van. Elhatározta, hogy jobban megismeri az elhízás okait, ehhez részben a saját hátterét a fogyásának a történetét használta fel. Két évvel később 100 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg, mindezt diétázás nélkül. Így érte el:

Hagyd abba az éhezést, kezdj el táplálkozni

Gabriel rájött, hogy az állandó jojózás közben a szervezete éhezett. Olyan rendkívül fontos alkotóelemek hiányoztak, mint az omega-3 zsírsavak, vagy a magas minőségű fehérjék. Amikor ezekben gazdag ételeket kezdett enni, egyre kevésbé kívánta a gyorséttermi ételeket. Amikor mégis úgy érezte, hogy erre van szüksége, nem tagadta meg magától.

Gyógyítsd meg az emésztőrendszeredet

Gabriel a kutatásai során megfigyelt valamit, amit a tudósok még csak mostanában kezdtek publikálni. Az emésztőrendszerünk jóval összetettebb, mint azt korábban gondoltuk. A szervezetünk működésére számos területen hat, még a hangulatunkat is nagyban befolyásolja. Több probiotikum és jó minőségű étel fogyasztásával Gabriel újra a helyes irányba állította a bendőjét.

Ha alvási apnoétól szenvedsz, szerezz be egy CPAP készüléket

Az alvási apnoe egy borzalmas állapot. Félbeszakítja az alvást, hangos horkolást okoz, és megemeli a stresszhormonok szintjét. Miután Gabriel elkezdte használni a CPAP készüléket, sokkal egészségesebbnek érezte magát, és sokkal kevésbé vágyott a gyorskajára.

Csökkentsd a költségeidet, és ültess zöldségeket

Gabriel tudta, hogy a magas stresszel járó munkája nem teszt túl jót a testének. Munkát váltott és egy kisebb házba költözött. Az új otthonában elkezdett kertészkedni, zöldségeket és gyümölcsöket ültetett.

Oldd fel az érzelmi traumáidat

Mint oly sokan, Gabriel is érzelmi pajzsként használta az elhízását. A túlsúlya megvédte a múlt fájdalmaitól és traumáitól. Ezt a jelenséget "érzelmi elhízásnak" nevezték el. Miután leásott a probléma gyökeréig, különböző vizualizációk során kialakította magában azt az állapotot, amikor már nem volt szüksége pajzsra.

Ne raktározd a méreganyagokat

Gabriel rájött, hogy a szervezete zsírraktárai tele vannak méreganyagokkal. Lúgosító ételekkel kezdte tisztítani a szervezetét. Almaecetet használt, zöld leveket és citromos vizet ivott. A segítségükkel az utolsó 20 kg is könnyedén elszállt.

Azzal, hogy Gabriel máshogyan közelítette meg a fogyást, fantasztikus változásokat ért el az életében. Most már ő is tud segíteni az elhízottaknak, hogy kimásszanak ebből a helyzetből. A holisztikus hozzáállás segítségével leküzdötte azt az akadályt, ami a legtöbb amerikai számára elérhetetlen.

Jon Gabriel honlapja

Forrás: Positivemed

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr337536724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása