Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Évköszöntő séta és meditáció Dobogókőn

2015.11.29. 12:39 lukacszoli

Helyszín: Dobogókő, Zsindelyes Vendégház
Időpont: 2015. december 20. vasárnap
10:00-kor találkozunk, érkezzetek pontosan.

Igen sűrű éven vagyunk túl. Számtalan élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk. Többen meghatározó fordulópontokat is átéltünk. Haladunk az életünk útján, lépegetünk az céljaink és önmagunk felé.
Szeretnénk méltó módon elengedni az elmúló évet és nyitott szívvel, örömmel, boldogan köszönteni az újat.

Ez egy olyan nap, ami kitűnően alkalmas a régi elengedésére és az új elkezdésére. Amikor az idő egy pillanatra szent egységgé válik. A vágyainkat, teremtéseinket elmondhatjuk a hegynek, az erdőnek. Átadhatjuk magunkat mindannak, amit szeretnénk, amire vágyunk, mert eljött az ideje, hogy valósággá váljon.

dobogoko_tel03.jpg

Egy szép, teremtő alkalomra hívunk benneteket. Csatlakozzatok hozzánk Dobogókőn és hozzunk létre közösen egy igazán szép élményt.
10-kor találkozunk a Zsindelyes Vendégháznál. A dobogókői parkolótól gyertek tovább, még kb 500 métert, a vendégháznál díjmentesen tudunk parkolni. Innen az időjárás függvényében egy maximum félórásra tervezett rövid sétára indulunk.
A séta után terveink szerint a korábbiakhoz hasonlóan ismét beülünk a vendégház melletti jurtába és egy teremtő, létrehozó, elindító meditációt tartunk.
Az esemény lezárásaként pedig ebédelünk egy jót a vendégházban, majd elindulunk hazafelé.

Reggel 10-kor találkozunk, érkezzetek pontosan. A jurtát a létszám függvényében tudjuk majd lefoglalni, a bérleti díj és a fűtés költsége várhatóan fejenként kb 1000 Ft.
Ha jönnél, de még nincs fuvarod, bátran írj az esemény falára, eddig mindenki talált útitársakat.
Gyertek játszós ruhában. Komoly terepre nem megyünk, de lehetőség szerint túracipőben, bakancsban érkezzetek.
Hozzatok egy kis gyümölcsöt, amit felajánlotok az erdő állatainak.

Gyertek, szuper lesz, teremtsünk egy jót, indítsuk el az életünk új szakaszát!

Zoli

Facebook esemény

Facebook oldalunk

Facebook csoportunk

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr368124136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása