Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Lassíts Móni!

2015.12.23. 09:00 monimarton

 

Suttogja egy hang ott legbelül.

Hétfőn reggel különösen fáradtan ébredtem, de hogy egy picit könnyebbé tegyem a napomat, átgondoltam az évet,természetes koncentrálva a jó dolgokra, hogy ezek adjanak erőt a nap további részéhez. Szerintem sokunkban indít el az év vége hasonló értékelő, merengős és mindent érintő gondolatokat. Mit csináltunk az évben, amit csináltunk, azt jól végeztük-e, elégedettek vagyunk magunkkal? Mit lehetne jobban, mik a tervek 2016-ra?

 A mai poszt nem edzésről fog szólni. Most annyira felemészti az energiámat az új lakásba való költözés, hogy az elmúlt két hétben mindössze négyszer voltam edzeni, mert többre egyszerűen nem voltam képes. Egyszerűen nem bírtam energiával azt a tempót tartani, amivel az egész évet végig pörgettem.

 Meg kell állni, pihenni kell, ez nem szégyen - mondtam magamnak. Energiát kell gyűjtenem az újévhez és egy picit ki kell szakadnom a hétköznapokból, hogy új ötleteim szülessenek.

Jöjjön hát az évértékelés és az új terveim. Az idei évem minden napja egy számomra különleges emberrel telt, akinek sok mindent köszönhetek. Köszönöm neki, hogy hisz bennem, és hogy támogatja minden ötletemet és tervemet. Köszönöm a szeretetet, amit ad, és azt a tiszteletet, ahogy bánik velem. Tőle kapom azt a sok energiát, ami táplálja a mindennapjaimat, és ő az, akiért érdemes nagyot álmodni.

12399106_10156293514885176_477571900_n.jpg

 Idén nem félek kimondani, hogy megtaláltam a boldogságot. Van egy szuper munkahelyem, ahol iszonyatosan jó fej kollégák és egy nagyszerű főnök vesz körül. Ezt a teljes évet már edzőként is végig dolgoztam, amire büszke vagyok, hiszen úgy értékelem, hogy sikeres órákat tudok magam mögött és két szuper csoportom van, akikkel jó hangulatban fejlődünk és dolgozunk együtt. Nyár óta lakás eladásban és vételben vagyunk, ami talán a legfontosabb pontja az évnek és egyben az életem egyik meghatározó állomása. Megadatott az az érzés, hogy közös otthont teremthetünk. A családom egészséges és minden hozzám közel álló ember is egészségben tudható. Az egyik legjobb év áll mögöttem.

 A következő napok pihenéssel fognak telni, persze rendezgetjük az új fészkünket is. Meglátogatom a családomat, végre megölelem a lökött ikertesómat és szeretett édesanyámat, már nagyon hiányoznak.

A pihenés alatt pedig a hozzám megszokott módon tervezek.

Tervezem a 2016-os évre vonatkozó edzés programot.

Tervezem az új csoportokat és dolgozunk az új terem munkálatain.

Januártól újra iskolapadban ülök, táplálkozással kapcsolatos tanulmányokba kezdek.

Tervezem a saját honlapomat.

Nyílt napot tervezünk az edzőteremben.

Terveim és céljaim vannak természetesen a munkahelyemen is.

A fenti gondolatok mindössze 15 másodperc alatt száguldanak át a fejemen azon a fáradt hétfő reggelen, amikor is megálltam egy pillanatra, és elgondolkoztam.

Ami a legcsodálatosabb pedig, hogy azt mondhatom, az életem szép én pedig boldog vagyok.

 

Jövőre pedig jönnek a további posztok mozgásról és táplálkozásról. 

Szeretnék minden Olvasónak Békés, Meghitt Ünnepeket kívánni.

Szeretettel, Móni

 Marton Mónika - StrongFirst

 

 

 

 

 

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr78191824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása