Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Számvetés

2014.09.27. 13:15 szancsurrr

unnamed_3.jpgLeírni is fáj, de sajnos vége a triatlon szezonnak. Éppen belejöttem és akkor konyec, hát van itt igazság? A szezonom a balesetnek köszönhetően (igen, köszönöm, de tényleg) eléggé rövidre sikeredett, mivel a május a fájdalom miatt, a június pedig az új bringa beszerzése miatt majdnem teljesen kimaradt. Ez utóbbit, így visszagondolva, nem bánom; ha lett volna is lehetőségem előbb nyeregbe pattanni, valószínűleg akkor sem tettem volna, mert az úttestet keresztező ganétúró bogárban is az élettel nem össze egyeztethető rémületesen orbitális veszélyforrást láttam. Kellett egy kis idő, hogy megemésszem és feldolgozzam a történteket.

Az idei év azért is felejthetetlen, mert egyrészt a kulcscsonttörés miatt, másrészt saját döntésből több versenyen segítőként vettem részt. Vanda első féltávja és a közös befutó, Pali első iromnanje, és Söri első féltávja mind-mind olyan energialöketet és élményt adott, ami által több lettem és ami örökre megmarad.

Szerencsére minden szempontból felépültem, így újra beindult az élet. Költözés, új munkahely, versenyek, újra megbizonyosodtam arról, hogy minden mindennel összefügg, és végre pozitív irányba mozdult el a mérleg nyelve.

Négy versenyen indultam egyéniben, és négyszer álltam dobogón, ami minden esetben hihetetlen és egy életre szóló élmény volt. Kétszer nekem jutott a dobogó legfelső foka (Szálka féltáv és Alumínium Man olimpiai táv), egyszer a második (Váci szakaszos triatlon) és egyszer a harmadik (Vasi Vasember csapat helyezés a Polythlonnal).

Azt hiszem, sikerült kihozni a maximumot ebből a nyárból és magamból, a nehezítő körülmények ellenére is. A tapasztalatokat és élményeket elrakom. Úgy gondolom, jó dolog több, rövidebb távú versenyen indulni, mielőtt az ember nekivág az ironmannek. Ezek a versenyek egyrészt versenyrutint, másrészt önbizalmat adnak, ami jövő júliusban jól fog jönni Nagyatádon.

Május 10-én egy kereszteződés közepén feküdtem, körülöttem a sisakom és a bringám darabjai. Szerintem nem sokan, még én magam sem,  adtak volna egy lyukas petákot arra, hogy ilyen szépen sikerül ez az év.

Az Út maga a cél. 

Nektek hogy sikerült a nyári szezon?

Ancsur

 

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr656729017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása