Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Világméretű meditáció a békéért pénteken - Te is csatlakozz!

2014.08.03. 16:52 lukacszoli

A következő néhány nap bővelkedni fog békében és lelki fejlődésben. A vasárnapi közös meditációnk mellett tartunk egy másikat is, pénteken.

Bizonyára ti is látjátok, halljátok, hogy mi zajlik most a világban. Az utóbbi hetekben, hónapokban a világ számos pontján történtek konfliktusok. Harcok törtek ki, járványok kezdődtek, emberek százai, ezrei vesztek el. Sajnos ezek a folyamatok igen erősnek bizonyulnak, egyre többeket érintenek a következményeik. Ukrajna, Irak, Izrael, ebola Afrikában és még sorolhatnám. És akkor még nem is beszéltünk az országban és az életünkben megjelenő nehézségekről, elakadásokról. A nyomás, a feszültség érződik, nagyon fontos, hogy helyreálljon az egyensúly.

A cél a kiegyensúlyozott, békés létállapot, amikor mindenki egészségben, jókedvűen töltheti el a napjait. Hogy ezt elérjük, elindult egy globális kezdeményezés. Augusztus 8-án, pénteken egy nagy közös meditáció indul útjára, a Chopra Center szervezésében. Több millióan fogunk ugyanakkor elcsendesedni egy kicsit, hogy az energiáinkat, gyógyító folyamatainkat erre a békés állapotra koncentráljuk.

Képzeld el, hogy mekkora ereje van annak, amikor ennyien rezgetjük jó irányba a Földet. Hiszem, hogy jó szándékkal és gyógyító gondolatokkal a helyes irányba tudjuk terelni az egyensúlyból kibillent erőket.

A világméretű békemeditációban mi is részt veszünk. Eljött az ideje, hogy összefogjunk és egyesítsük az energiáinkat a békéért. Gyere, csatlakozz hozzánk pénteken és gyógyítsuk együtt sok szeretettel a világunkat!

Helyszín: 56-osok tere, az emlékmű előtt
Időpont: 2014. augusztus 8. 17:30
A meditáció 18:00-kor fog kezdődni, az emlékmű mögötti tisztáson. Kérem, hogy érjetek oda hamarabb, hogy 6 órára lélekben is felkészüljünk a meditációra.

Az eseményre itt tudtok bejelentkezni.

Gyere, várunk szeretettel!

Zoli
EgyensúlyOM

bekemeditacio.jpg

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr636570523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása