Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Hiszti Kriszti esete

2014.01.22. 15:41 vanda0731

Hétfő! De jó, végre pihenő nap! Pihenhetek! Kedd! Reggel edzés! Ááá, álmos és hulla vagyok... inkább alaszom tovább. Majd este. Este. Fárdat és elcsigázott vagyok. Ma mégsem edzek. Majd holnap. Még ki kell pihennem a hétvégét. De azért mégis, nem lehet az, hogy nem edzünk. Eltelik 10 perc... 20... 30... na jó most aztán vegyük fel a cipőt... eltelik még 10 perc.... még 20. Óra fel, cipő beköt, ajtó bezár. Auch, fáj, nem jó, menjünk inkább vissza. Nem-nem... próbáljuk csak elkezdeni azt az edzés-félét! Jobb lesz majd az első 10 perc után... Kapu becsuk, nekiiramodik. Nemjó... fáj... őrült... fordulj vissza! Teljesen bolond vagy, hogy kinemtél... sötét van... nem-nemjó... legyen már vége... Mindjárt jobb lesz! Mindjárt! Még 5 perc, mindjárt jó lesz, csak essünk már át azon a holtponton. Hol van? Hol van az a holtpont? Térképen mutassa már meg valaki! Help! Neee, nem bírom, a lábamon mintha két 100 kilós acélgolyó lenne, a karjaim ólomból vannak... nem, nem jó. Szélcsend van, de miért érzem én az orkán erejű szembe szelet? Álljunk már meg! Eszednél vagy? Miért is indultál el... ne már, még csak 3 kilit futottál... legyen már vége, már egy igazi hős vagy... de nem, nem állhatsz meg, már vagy 5 napja nem csináltál semmit.. Na jó, itt a vég... vonszoljuk fel magunkat a lépcsőn! Végre otthon vagyok... 

Szerda. Fáradt vagyok, nem akarom a tegnapi nap élményeit újra-meg újra átélni. Nem, nem, és nem! Na de mégis, tegyünk már valamit magamért! Vegyük fel azt a cipőt! Nézzük meg milyen a klíma kint! Vonszoljuk le magunkat a lépcsőn... Ne, már megint nem hagytam otthon az ólomgolyókat... nem hiszem el, miért kell ez nekem, miért jó ez... 20 perccel később. Na most aztán már elég, tiszta őrült vagyok... menjünk haza.
Csütörtök! Legyen már vége a munkának! Hadd vegyem már fel a cipőmet! Hadd menjek már! Gyerünk-gyerünk. Ajtó bezár, szinte repülsz a lépcsőn. Az első lépések mintha a fellegekben járnál! Jé... már futottam 5 kilit, hiszen még csak most kezdtem, olyan friss vagyok! De jó :) Mintha repülnék! Imádom ezt az érzést! Akarom-még akarom! Még sokat! Sokáig!
Tegye szívére mindenki a kezét! Jelentkezzen az aki még soha, de tényleg soha nem találkozott Hiszti Krisztivel, vagy Hiszti Krisszel semmilyen, de tényleg semmilyen formában!

Vanda :)

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr245703737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KicsiGyík 2014.01.22. 16:22:41

Húúú, ez a leírás ismerős nekem is :-)

daikini 2014.01.22. 20:54:10

én ha ennyire hiszti van nem indulok el és nem is csinálok belőle problémát! Bár azt is tudom, hogy amikor a legnehezebben indulok el akkor lesz a legjobb futásom. De tudom, hogy mikor van az a hiszti, amikor már tényleg nem kell elindulni, mint ma :) Van amikor ez úgy begyűrűzik, hogy egy hétig itthon döglök, de nem csinálok belőle problémát, úgy vagyok vele, hogy éppen ezt kívánta a szervezetem. Futok úgy is eleget.

vanda0731 2014.01.22. 22:15:52

Nagyon durva hiszti esetén én sem dugom ki az orromat, mondjuk ahhoz tényleg nagyon fáradtnak kell lennem. De már ismerem magam, hogy melyik hiszti az, ami valójában tényleg az, és nem a fáradtság miatt van. :)

PettyCicuk · http://pettycicuk.blogspot.hu/ 2014.01.23. 07:04:11

Én amikor nincsen kedvem, akkor nem megyek. De mondjuk estére fáradt vagyok és többnyire el is hagyom az esti edzéseket.
Viszont én reggelente azért kelek 6-kor, hogy munka előtt tudjak edzeni 1-1,5 órát, mert dolgozni többnyire csak 11-re járok. :) Reggel tele vagyok energiával!

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2014.01.23. 10:50:51

Én is szoktam hisztis lenni és sokszor van nincskedvem futásom. Érdekes, hogy bringázni bármikor szívesen indulok el hosszabb (100+) távokra is, de azzal most sajnos várni kell tavaszig. A hajnali úszásokat szeretem, de a korai kelés nem a kedvencem. Azt gondolom viszont, hogy egy IM felkészülés alatt nem engedhetem meg magamnak, hogy pont hiszti miatt (mert egy csomó más dolog miatt sajnos néha amúgy is marad ki) maradjon ki edzés, így akkor is megyek, ha nincs kedvem.

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2014.01.23. 11:18:51

Természetesen ismerős a probléma, de már régóta az a megoldásom, hogy nem gondolkozom. Egyszerűen megyek, és kész. Reggel, amikor szól az ébresztő, mindig baromi álmos vagyok, és tudom, hogy ha nem kelek fel az első pillanatban, akkor bajok lesznek, tehát felkelek azonnal. És tudom, hogy fél órával később már az ajtón kívül kell lennem, tehát nincs is időm gondolkozni. Esti edzéseknél nagyjából ugyanez a processz. Igaz, olyankor nem sürget annyira az idő (feltéve, ha csak egyfélét edzek este), de tudom, hogy amennyit elszarakodnék hülyeségekkel, az mind az értékes időmből megy, tehát már régóta beprogramoztam az agyamat, hogy amint hazaérek, futócucc fel, és indulás. A gondolkodást meg hagyom a munkaidőre. :-)

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2014.01.23. 11:21:48

Azért jó, ha reggel és este is edzel, mert így nem tudod halogatni. :-)

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2014.01.23. 21:41:59

@azilinha: Jaja, ezért jó a reggeli úszás, mert utána meló van, így nem tökölöm el az időt. Este nehezebb egyből elindulni, de gondolkozni azt valóban nem kell :)
süti beállítások módosítása