Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Instant csajos teadélután botox-szal

2014.03.01. 08:45 szancsurrr

Instant-tészta.jpgNálunk a házban remekül működik a magazin biznisz. A lift melletti közös újságtárolóban időről-időre gazdát cserélnek a magazinok, így körülbelül félévente viszontlátok egy-egy BSI rajtcsomagos meri klert :) Én nem élek ilyen női magazinokkal, de a házban van Shape, Wellness, Life, Cosmo előfizető, mert néha kilószám ott figyelnek ezek az értékes és mértékadó magazinok. 

Engedtem a kísértésnek és felhoztam jó párat. Tanulságos.

Nincs megállás, tartani kell a lépést a rohanó világgal. Ennek megfelelően a fent említett magazinok is ezzel tömik az erre fogékony olvasóközönség fejét. A probléma nagyjából ugyan az, amit a testkép esetében.

Nézzük csak, mit ígérnek a címlapok:

"Fogyj 4 hét alatt 6 kilót a munkahelyeden!"

"Tökéletes bikinialak 3 hét alatt!"

"5 hét alatt mínusz 5 kiló éhezés nélkül!"

"Nyerj fogyasztó bérletet! -6 kg 1 hónap alatt!"

"Szétválasztó diéta: az univerzális megoldás"

Nem értem, miért kell hazudni a pórnépnek? Miért nem ezt írják? 

"Kefélj naponta a főnököddel, rengeteg kalóriát égethetsz!"

"Koplalj 3 hétig, hogy a még közel sem tökéletes tested belepréselhesd egy három számmal kisebb bikinibe!"

"Fogyj 6 kilót egy hónap alatt és hízz vissza tizenkettőt a következő hónapban!"

"Fogyás izzadás nélkül! Izzadni undorító! A cosmó lány nem izzad, csak fényesedik."

"Szétválasztó diéta, Atkins, Norbi update, South-beach, 90 napos diéta, Elegem van! Csajok! Diétalezáró sütizés indul!"

Ezeken pedig sírva röhögtem:

"Botox, vagy sem? Legyél te a legfelkészültebb a csajos teadélutánokon!" Teadélután: általános iskola nyolcadik osztály, ahol remegve vártam, hogy kérjen fel a Tomi lassúzni. Nem kért fel, ezért pogácsába fojtom a bánatom.

"Kézszépítő torna" A cosmó lány keze olyan puha, mint Berki Krisztián heréje vasalás után.

"Ajándékozz szerelmet! Főzz vágyfokozó ételeket!" Egy kis spárgás, spirulinás, zelleres, fügés, osztrigás kaviár, és tuti, hogy iszonyú büdöset fog hugyozni.

Miről szól az életünk? Instant kávé. Csakforróvizetkérek leves. Gyorskajálda. Gyors gyros. Konzerv sajtos tészta. Instant fotó. Instant fogyipor. Az idő pénz! Fogyj fél óra alatt 5 kilót, izzadás nélkül. Ebbe a képbe tökéletesen beleillik az instant tökéletes szépséget ígérő női és férfimagazinok. (Az utóbbi kockás hasat ígér 4 hét alatt.)

Gondolkozz, mielőtt benyeled az instamaszlagot!

Ancsur

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr645835093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása