Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Mit vegyek fel? A stylist tanácsai az életmódváltáshoz.

2014.03.24. 09:39 lukacszoli

Az életmódváltás során az életünk több területén is olyan változások történnek, amikre talán nem is gondolnánk. Nekem például igen nehéz volt megbarátkozni a gondolattal, hogy a teljes ruhatáramat le kell cserélnem. Kabátok, öltönyök, nadrágok, pólók. Még a cipőket is ki kellett dobnom, mert ami akkor jól állt, most kevésbé előnyös. Tömött zsákokban ment minden oda, ahova való. Adomány, gyűjtések, vagy esetleg kuka. Néhány kedvencemet igencsak rossz volt selejtezni. Viszont úgy gondolom, hogy ez is egy olyan ragaszkodás, amit elengedve stabilabbá tehetjük az új életünket. Minél kevesebb olyan dolgot láncolunk magunkhoz, ami a nehezebb időszakot testesíti meg, annál több kihívást jelent a továbblépést.

Miután kiürültek a szekrények, jött a kérdés:

Mit vegyek fel?

Ezzel a kérdéssel fordultam Cheikh Asaad Cynthia stylisthoz. Fogadjátok szeretettel a tanácsait:

Amikor Zoli megkért, hogy írjak egy öltözködési tanácsokkal kapcsolatos vendégbejegyzést a blogra, bevallom kicsit megijedtem. Nem attól, hogy jaj milyen tippekkel szolgálhatnék én nektek, hanem attól, hogy vajon most azt várja tőlem, hogy egy ilyen tipikus mit viselj és mit ne viselj post-ot írjak? Az az igazság, hogy ez annyira nem jellemző rám.

Én nem azok közé a stylistok közé tartozom akik minden áron rátok akarják erőszakolni a “slankító” ruhadarabokat. Sokan már annyi súlytól szabadultatok meg, hogy lehet, hogy már nincs is szükségetek rá. Ne értsetek félre, fontosnak tartom, hogy öltözködésünk során tisztában legyünk saját testi adottságainkkal, és a legelőnyösebb részeinket domborítsuk ki. De ugyanakkor ha valaki felvesz akár egy keresztcsíkos vagy pöttyös pólót vagy éppen valamelyik “ha duci vagy, felejtsd el” kategóriába tartozó ruhadarabot, azért, mert tetszik neki, vagy így érzi jól magát, akkor sem fogom megkövezni, ígérem! :-)Hiszen ez a legfontosabb: hogy mindenki megtalálja azokat a ruhákat, amikben igazán jól érzi magát, azt a stílust, amivel azonosulni tud és a legmegfelelőbben tükrözi az egyéniségét.

Sokszor látok az utcán olyan fiúkat vagy lányokat, akikről már messziről látszik, hogy rosszul érzik magukat a bőrükben, mert nagy a hasuk, túl vastag a combjuk vagy nagy a fenekük. Szerintem minden agyban dől el. Ha szeretitek és tisztelitek önmagatokat, ha a tükörbe nézve látjátok milyen jól néztek ki és milyen különleges egyéniségek vagytok, egytől egyig, akkor mások is ezt fogják látni. Ti már a jó úton haladtok, tudom. Sokat hallottam már rólatok és arról hogy kitartó, sportos életmóddal milyen szép eredményeket értetek már el. Úgyhogy szurkolok nektek, hogy továbbra is ilyen ügyesek legyetek! :-)

Tudom, nem sokat szóltam a divatról és az öltözködésről... :-) , de ha kíváncsiak vagytok ilyen témákra, nagyon szívesen írok nektek ezekről a jövőben is, részletesebben! Addig is gyűjtöttem nektek néhány fotót, hogy ihletet merítsetek ezekből a hölgyekből, urakból, akik bátran vállalják, egy-két plusz kilóval is jól néznek ki, és tudnak divatosan, merészen öltözködni. Akinek az a célja, hogy még több súlytól szabaduljatok meg, azoknak hajrá így tovább, akinek pedig az, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, annak is kitartást kívánok, legyetek türelmesek, kedvesek önmagatokhoz és meglátjátok, mindennek meglesz a gyümölcse!

A képeket a képre kattintva megnyíló galériában találjátok: 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr285876271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2014.03.24. 11:12:55

Tényleg nem szándékosan vagyok folyton negatív és nem is akarok az lenni...
..de ezek a képek...hátizé... :)
süti beállítások módosítása