Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Szabadidő

2014.07.20. 10:12 vanda0731

Eddig már rengeteget beszéltünk arról, hogy hogyan lehet hasznosan, leginkább sporttal eltölteni a szabadidőnket. De mi van akkor, ha a munka, a család, és a sport mellett még mindig marad még időnk? Ilyenkor jönnek általában a barátok, ismerősök, vagy a tévé-internet-alvás háromszög. 

Ki ne szeretne a barátaival lenni? Úgy látom, hogy általában ez ki is merül a sörözésben, beszélgetésben vagy a közös telefonnyomogatásban (sajnos). Néhányan lusták arra, hogy a megszokott barátos programokat kicsit megreformálják, új szint vigyenek a közösen eltöltött időbe.

Az EgyensúlyOM szerkesztőségével leginkább a közös edzések és rádiózások alkalmával találkozunk. A rádiós napokon legtöbbször a munka előtt, után még elütjük az időt. Fontosnak tartjuk a közösen eltöltött időt. Gyűjtjük a közös élményeket. 

Legutóbbi élményünk a pecsás bolhapiacozás. A piac előtt kitaláltunk egy feladatot, amit teljesíteni kellett. Ezzel elkerültük a céltalan kódorgást a sorok között, és a nézelődés, kincsszerzés is izgalmassá vált.

A feladat az volt, hogy mindenki vegyen egy számára hasznos tárgyat 50 Ft-ért. Tehát a nem is könnyű feladat adott volt. Az elején lehetetlennek tűnt, de mindenki megoldotta, és közben nagyon jól éreztük magunkat.

photovisi-download.jpg

Láthatjátok, igen egyszerű játékokkal is remek élmények szerezhetőek. Használjátok ki a szabadidőtöket. Éljetek, ne unatkozzatok!

 

Vanda

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr136525127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása