Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Egyensúly Rádió #57 - Ki- és felállítani

2015.02.06. 17:56 lukacszoli

Az Egyensúly Rádió ötvenakárhányadik adásában ismét számos, mélyre és még mélyebbre szántó, magvas gondolatot prezentálunk.

Adásnapló? Volt-volt, persze, mint mindig. A témáink ezt oly kevéssé érintik, na de legalább a következő adásra is marad belőle bőven. Na de nézzük, miről is csacsogtunk több mint egy órán át:

Sikeresen és egyensúlyban megnyitottuk Gábor fotókiállítását. Zseniális élmény volt, kívül-belül átrágtuk a tapasztalatainkat. Miután néhány szóval megnyitottam a tárlatot, nagy lendülettel megnyertem a kisorsolt képet. Mivel előre tudtam (haha), pár perccel korábban mondtam Sörinek, hogy ha nyerek, neki fogom adni. Szóval, pontosabban fogalmazva, nyertem egy kitűnő képet a művész úrtól Sörinek.

Villamosos kaland: Amikor anyád főz valami fost, de a te mocskoddal ne mérgezzél. Avagy a hitvesi szeretetet melengeti keblünket.

Miközben licsit eszünk konzeverdobozból, megosztjuk tapasztalatainkat a meditációval kapcsolatban. Persze az odaút nem telt túl eseménytelenül, némi anyázás után segített a nyugodt környezet.

Kínai étterem vs büfé.

Meditáció. Szeretet kimutatása. A dicséret ereje. Kérni és kapni. Spiritualitás és meditáció a sportban.

Végül pedig az utóbbi idő talán legötletesebb mobilalkalmazása. A Be my eyes, avagy a "na és ezt miért nem csinálták meg évekkel ezelőtt" érzése.

 

Itt hallgathatod meg:

Letölteni pedig innen tudod. A podcastre feliratkozhatsz az iTunes-ban is. RSS link.

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr837147297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása