Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Róma sem egy nap alatt épült fel

2015.12.10. 09:00 monimarton

 

Ki ne szeretne látványos eredményeket gyorsan?

Persze legyen a változás örök bérletes :)

Sokaknak a cél 2-3 hét drasztikus diéta, hirtelen heti öt kimerítő edzés (a legtöbb embernél ez a koplalást jelenti), majd eredményképpen mínusz 8 kg és pont jól fogunk kinézni a közelgő eseményre.

Szeretnélek kiábrándítani kedves Olvasó, hogy ez sajnos csak a női magazinok címlapjain működik, és szigorúan csak írásban.

Az eredményes munka véleményem szerint több dolognak az együttes következménye, úgy, mint a tudatos mozgás, a céljainkat támogató helyes táplálkozás és a kellő regeneráció beiktatása.

A mai posztomban elsősorban a tudatos mozgásról szeretnék beszélni.

12346647_10156251378045176_1921785723_n.jpg

Mint edzőnek, az én feladatom, hogy keretbe helyezzem, mit és miért csinálunk. Az edzés tervezésnek és programozásnak több célja is van, egyrészt mérhetővé válik a teljesítmény, ami neked is fontos és én is fel tudom mérni, hogy ki miben és mennyit fejlődött egy adott blokk alatt. Általában 6-8 hetes programokban dolgozunk, minden blokkban az egyes célokat szem előtt tartva építem fel a teljes struktúrát, ami heti blokkokra és végül az egyes órákra bomlik le.

Az edzések nem random követik egymást, nincs egy pörgős állóképességi edzés utána héten egy erő edzés, hogy lesérülj, és ne gyere többet :) nem aznap reggel ötlöm ki mit csinálunk este, mert láttam egy új YouTube videót, ami megtetszett.

Azonban az egyes célokat szem előtt tartva hihetetlenül változatos órákkal találkozhatsz, mindemellett te magad is tudod, mi a célod, és mit miért edzel aznap.

Fontosnak tartom, hogy ne csak csináld, de értsd is, hogy mi a célja az aznapi órádnak, így te magad is felkészültebb vagy és tudatosabban mozogsz.

Nemrég ért véget egy 6 hetes erő program, amely végén 4 alap gyakorlatot mértünk fel a srácokkal. Mindenki és a magam nevében is mondhatom, hogy szuper teljesítménnyel és erősen zárták a fiúk a hathetes programot.

 

„If you want to be a lion, you must train with lions.”

(Carlson Gracie)

 Ha további kérdésed lenne az óráimmal kapcsolatban, akkor keress az alábbi lehetőségek egyikén:

Marton Mónika - StrongFirst

mrtn.monika@gmail.com

Móni

 

 

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr908151070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása