Élményeink a Budaörsi Kopárok 10 km-es teljesítménytúrán.
A tavaszi Tóparti-Futópartin jártunk, ismét körbefutottuk a Velencei-tavat. Az EgyensúlyOM színeiben váltót is indítottunk.
Vanda két éve teljesítette az első félmaratont. Honnan indult az életmódváltás? Mi változott kívül-belül? Nehéz volt? Könnyű volt? Hogyan látja most a korábbi önmagát?
Ancsur két éve itthon és sokszor két éve külföldön. Tényleg szívás itthon élni?
Receptunk: Tápióka puding (9 adag)
- - 100 g tápióka gyöngy (apró szemű)
- - 300 ml víz
- - 1 db vaníliarúd (belseje)
- - 600 ml kókusztej
- - 60 g cukor (aranybarna)
A tápiókát egy nagy lábasba tesszük, hogy az egész elkészítést meg tudjuk benne oldani. Tegyük bele a félbevágott vaníliarudat, és öntsük fel a vízzel, majd 15 percen keresztül hagyjuk állni, hogy felszívja a vizet. Ha felszívta a vizet a tápióka, öntsük fel a kókusztejjel, és tűzhelyre téve, közepes hőfokon, folyamatos keverés mellett főzzük addig, míg a gyöngyök puhák, és áttetszőek nem lesznek. Ekkorra a puding állag is kialakul. Ha készre főtt a tápióka puding, húzzuk le a tűzhelyről, és adjuk hozzá a cukrot és keverjük, míg teljesen fel nem oldódik benne. Bármilyen friss gyümölccsel, vagy gyümölcspürével rétegezhetjük, langyosan tálaljuk.
Forrás(A technika ördöge sajnos megszívatott. Az alábbi gyöngyszemet képzeljétek a megfelelő helyre (elég egyértelmű lesz :)
Itt hallgathatod meg:
Letölteni pedig innen tudod.