Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Lapos has, egyenes hát

2014.06.23. 17:59 lukacszoli

Elégedetlen vagy? Változtatnál? Lapos hasra és egyenes hátra vágysz?

Fáj a derekad a nap végére? Reggel elaludt háttal, nyakkal ébredsz?

Nem érzed magad kövérnek, mégis előreesik a hasad?

Rossz a tartásod? Mosogatás közben fáj a vállad?

Millió probléma, amit mind-mind a gyenge törzs- és hátizom és az ebből eredő problémák okozhatnak. Lehet, hogy neked is ezek okozzák azokat a fájdalmakat és bosszantó apróságokat, amik megkeserítik a mindennapjaidat.

core_muscles.png

Gyere, eddz velünk! Keddenként olyan közös edzést tartunk, amin kifejezetten a mindennapi élet könnyebbé tételére alkalmas gyakorlatokat csinálunk. Szakedzőnk olyan differenciált programot állított össze, ami a teljesen kezdőtől kezdve a haladóig bárki számára elvégezhető. Ez nem arról szól, hogy kínlódjunk és széttépjük magunkat. Ide nem azért jövünk, hogy a határainkat feszegessük. Ennek az edzésnek az a célja, hogy szelíd, finom módszerekkel, mégis hatékonyan, a saját testünk és testsúlyunk segítségével lépésről-lépésre haladjunk.

Várunk tehát kedden, a közös erősítésünkön. Találkozó 17 óra előtt néhány perccel az ELTE-BEAC előtt. 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10. Az edzés elején közös kocogással kezdünk, ez 17:00-kor kezdődik. Érj oda néhány perccel korábban. 30 perces laza séta-kocogás után folytatjuk a Kopaszi-gáton az erősítéssel. Ha csak ezen szeretnél részt venni, 17:30-ra gyere a Kopaszira. Az erősítés 18:30-ig tart.

Ha futni nem szeretnél, de az öltözőt, csomagmegőrzőt használnád, akkor is jöhetsz 17:00-ra a BEAC-ra, itt biztonságban lesznek a cuccaink. Innen 15 perces sétával odaérsz az erősítés helyszínére.

Az edzésre kezdőket és haladókat egyaránt várunk. Nincs erőnléti előfeltétel. Ha nemrég kezdted az életmódváltást, kifejezetten vágunk. Nem ciki eljönni. Nagy szeretettel várunk. Az edzésprogram segítségével vékonyabbak, erősebbek, egészségesebbek leszünk.

core.jpg

Dátum: minden kedden
Találkozó: 16:55-kor az ELTE BEAC előtt, ha kocognál, vagy használnád az öltözőt. Ha csak erősítenél, jöhetsz egyből a Kopaszi-gátra, itt 17:30-kor kezdődik a móka.
Részvételi díj:
Csak erősítés, vagy futás: 800 Ft
Futás + erősítés: 1000 Ft
A részvételi díj tartalmazza az öltöző használatát és a zuhanyzási lehetőséget is.

További infó, bejelentkezés.

Gyertek, nagyon jó lesz!

Zoli

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr486405263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása