Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Vasi Vasember harmincadszor

2014.07.12. 20:07 vanda0731

Szerintem, az egyik legjobb, legbarátságosabb triatlon verseny Magyarországon a Vasi Vasember. Idén, immáron harmincadszorra rendezték meg. 

A rendezőség 350 rajthelyet hirdetett meg, megközelítőleg egy hét alatt be is telt a létszám. Leginkább a következő szavakkal tudnám jellemezni a versenyt: barátságos, emberi, közvetlen, olcsó. 

Barátságos, emberi, közvetlen: A rendezőség itt tényleg a versenyzőkért vannak. Segítenek bármiben, tényleg! A rendezvény végén a nagyszerű ellátásról ne is beszéljünk! Itt nem nézik ki a mezőnyből azokat, akik nem két óra alatt teljesítik a távot. Mindenkit ugyanolyan lelkesen buzdítanak. Mindenkit megvárnak. Itt senki sem kívülálló, itt mindenki egy nagy család része. 

Olcsó: A nevezés magyarországi viszonylatban tényleg olcsó. Így mivel nem fizet a versenyző sokat, nem is vár el luxus körülményeket. A nevezési díjért cserébe oklevelet (!), pólót, finom dödöllét, és rengeteg jó szót kap a delikvens. Voltam olyan drága versenyen, amelyen a nagy csillámpor mögött sok hiányosságot vélhetett felfedezni az ember. 

Legmeglepőbb az volt, hogy egy versenyző nem tudott elindulni betegség miatt. Az ott lévők közül, akinek volt felszerelése, helyette elindulhatott. A szervezők segítettek abban, hogy a bátor jelentkezőnek tényleg minden cucca meglegyen! Mindezt teljesen ingyen! Csak egy köszönömért cserében! Ennek ellenpéldája, hogy egy nagy, drága versenyen, 10.000 forintos átnevezési díj ellenében, sem sikerült a rajtszámot átírni, csak sokszori könyörgésre!

A bringapályán szinte minden kereszteződésben útvonal biztosítók álltak, valamint ahol szükséges volt, ott az apró köveket seperték az útról.

A futás útvonala a csótó körül vezetett, keresztül a Múzeumfalun. Mesés volt!

Minden szempontból nagyszerű verseny a Vasi Vasember.

Személy szerint, másodszor vettem részt a megmérettetésen. Egyik kedvencem ez, mind a táv miatt, mind a szervezés, mind a társaság miatt. 

A víz 21°C volt. A neoprén használatát engedélyezték. A fiúk 90%-a bundában míg a csajok szintén 90%-a sima úszódresszben úszott. :D

Az úszásom nagyszerűen sikerült, nem úgy mint a Balatonmanen. Nem volt semmi pánik. Könnyen ment végig a gyors úszás. A csótóból úgy másztam ki, hogy innentől bármi történhet, ez a verseny már csak nagyszerű lehet. (A tavalyi úszós időmön 7 percet javítottam, úgy, hogy idén a pálya 200m-rel hosszabb volt.) A bringa gördülékenyen, a futás könnyen ment. A depó gyors volt, mondjuk köszönhető az egybe meznek (hatalmas találmány). Persze, van még mit gyakorolni, így is úgy futottam vissza a visor-omért. Összességében 15 percet javítottam a tavalyi időmön. Elégedett vagyok. 

Köszönöm Mindenkinek a segítséget, támogatást!

Csapatom, a Polyhtlon, ismét bizonyított. Nemcsak a versenyen tették oda magukat! Mindegyikükre mérhetetlenül büszke vagyok! Talán leginkább Ancsurra, aki 2 hónappal a kulcscsont törés után, az idei első versenyén hatalmasat ment. A tavalyi idejét negyed órával megjavítva! Valamint úszós társamra Sörire, aki idén kezdte a triatlont, ennek ellenére nagyon ügyes és lelkes!

Vanda

 

(Képek és remélem Ancsur beszámolója is hamarosan érkezik!)

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr236503117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása