Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Lefogyni duplapluszjó, jógondolos

2014.08.15. 09:00 lukacszoli

Mindenki egyenlő. Az ember mentes a duplapluszsúly. A duplapluszsúly élet nemjó. Sokat enni gondolatbűn. Bűngondos. Csapataink harcban állnak Keletázsiával. Eurázsiával békét kötöttünk. Eurázsia ételtermelős. A Minipax utasítása az étel Keletázsiában kell. Csapataink harcban állnak Keletázsiával, ha nem esznek eleget, állásaink nemerősek lesznek. Keveset enni jógondolos.

ingsoc.jpg

Éhesnek lenni bűngondos. Aki éhes, nemhasérzi az Angszoct. Angszoc jó. Csapataink közel állnak ahhoz, hogy Keletázsia is Angszoc legyen. A polgár mindent megtesz, hogy az Angszoc céljait támogat. Ezért az eddigi fejadagot a Minigaz felemeli 2000 kalóriáról 1500 kalóriára. A csokoládé nemjó, ezért a csokoládé beszolgáltatós a Minigaznak. A pehelyburgonya duplanemjó, elégetős. A cukorital duplaplusznemjó, kiöntős. Az étel mostantól nemnagy, nemízes. Sokat enni bűngondos, a büntetés halál.

Az íz emléke ógondol. Aki ízgondol és ízbeszél, kacsabeszél. Kettő meg kettő az öt. A krumpli meg tészta elhízós. A krumpli nemjó. A tészta nemjó. Az alma jó. A banán nemkönnyű, kicsijó. A nemfekete kenyér duplanemjó. A nagy fekete kenyér nemjó. A kicsi fekete kenyér jó. Keveset enni duplapluszjó. Sokat enni bűngond. Aki sokat evős, gondolrend 101-es szoba. A 101-es szoba segít, duplapluszjó.

Akinek nem segít, annak ott a gyönyörtábor. A gyönyörtábor Angszoc. A gyönyörtáborban nemenni duplajó. Aki ott van, nemkövér.

A gyorsétterem prolitáp. A prolitáp bűngondos.

Aki nemsovány, fut. Sebességesen, távolságosan fut. Futni duplapluszjó. Sokfutni jóerősít. Aki nemfut, kövéres. Aki fut, nemkövér, Angszoc.

A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ

Mindenki egyenlő. Az ember mentes a duplapluszsúly. A duplapluszsúly élet nemjó. Sokat enni gondolatbűn. Bűngondos. Csapataink harcban állnak Eurázsiával. Keletázsiával mindig békében voltunk. Keletázsia ételtermelős. A Minipax utasítása az étel Eurázsiában kell. Csapataink harcban állnak Eurázsiával, ha nem esznek eleget, állásaink nemerősek lesznek. Keveset enni jógondolos.

 0.jpg

"– Tudod-e, hogy az újbeszél az egyetlen nyelv a világon, amelynek a szótára évről évre vékonyabb?
Winston persze tudta ezt. Mosolygott – remélte, hogy rokonszenvezően mosolyog –, ugyanis nem mert beszélni. Syme megint harapott egyet a sötét színű kenyérből, gyorsan megrágta, aztán folytatta:
– Nem érted, hogy az újbeszélnek az a célja, hogy a gondolkodás területét szűkítsük? A végén betű szerint lehetetlenné fogjuk tenni a gondolatbűnt, mert nem lesznek szavak, amelyekkel elkövethető lenne. Minden fogalmat, amelyre egyáltalán szükség lesz, egyetlen szóval fogunk kifejezni, s ennek az egy szónak a jelentése szigorúan meg lesz határozva."

George Orwell - 1984

Zoli

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr876596181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása