Most, hogy kezdődik az új év az iskoláknak sok szülőnek fejtörést okoz az, hogy mivel lássa el a csemetéjét. De ez a kérdés bennünk, dolgozó emberekben is felmerülhet.
Személy szerint, nem vagyok híve a menzás megoldásnak, annak ellenére, hogy 12 évig hűségesen lapátoltam magamba a kosztot. Akkor, nebulóként rá voltam kényszerülve.
A menza amellett, hogy nem éppen az olcsó megoldásokhoz tartozik, azért nem a kedvencem, mivel nem ismerem az étel pontos összetevőit. Bár, lehet, hogy jobb is... A másik legnagyobb problémám, az, hogy az ételek túl sósak és lisztesek számomra. Valamint kevés bennük a zöldség és a gyümölcs.
A fenti néhány sorból egyértelműen kiderül, hogy az otthon főzős, és dobozos kaják híve vagyok. A legnagyobb előny, hogy ismerem az összes összetevőjét. Saját ízvilágom szerint készül. Finom, és sok rost található benne. A lehető legolcsóbb megoldás. Segít az EgyensúlyOM megőrzésében.
Sokak szerint, a menzás megoldás azért jobb, mert: időhatékony, egyszerű, nem kell cipelni, nem kell minden nap azon gondolkozni, hogy mi legyen a másnapi eledel.
Hogy van mindig időm és energiám főzni? Erre Ancsur adta meg az eddigi legfrappánsabb választ: csak olyat főzök, aminek az elkészülte nem tart tovább, mint az elfogyasztása.
Ti hogy oldjátok meg a mindennapi meleg ételt?
Vanda