Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Bandi bemutatkozik

2015.02.07. 10:38 lukacszoli

Új év, Új remények, új blogposztok és személyemben egy új posztíró. Mielőtt rátok zúdítom gondolataimat jobbnak találtam egy rövid bemutatkozót írni, ki is vagyok és mit is akarok én legalább hetente egyszer írni.

Nyugalom, nem fogom leírni ide az önéletrajzom! Röviden magamról csak annyit: Foglalkozásom szerint protokollszakértő vagyok, aki szakmai életének jelentős részét nemzetközi közegben töltötte illetve abban dolgozott. Részt vettem miniszteri találkozók, konferenciák szervezésében és lebonyolításában, valamit nemzetközi kereskedelmi ügyletek üzletek tető alá hozásában. Így lettem Zoli barátom megtisztelő felkérésének eleget téve az Egyensúlyom egyesület alelnöke.

Én tudom, hogy ez a blog egy quasi sportnapló és joggal merül fel a kérdés mit keres itt egy elvétve sportoló protokollos. Úgy gondolom, a teljes egyensúlyhoz szükség van egyensúlyra belül a lélekben. Az én célom az, hogy olyan témákat dolgozzak fel, melyek általánosságban borzolják a közérzetünket, akár össz-nemzeti szinten pl. szomorú nép vagyunk egy rendkívül szomorú Himnusszal. Én nem értek feltétlenül egyet ezekkel, éppen ezért fogom először ezeket a közösségi témákat tisztázni, és csak ezután 5-6 poszt múlva a két ember között felmerülő nézeteltérések okát, kezelését.

Igyekszem majd mindenre nemzetközi példát hozni, valamint az egyes eseményeket nemzetközi kontextusba helyezni.

FIGYELEM! Nem politizálni fogok és pláne nem kampányolni. Nem vagyok senki elkötelezettje, így ha valaki az írásaimban valamilyen párt irányába vél támadást vagy épp dícséretet vél felfedezni, akkor a hiba az ÖN készülékében van.

Bízom benne, hogy a kommenteken keresztül ki tudunk alakítani egy egységes álláspontot valamint ha valaki úgy érzi, hogy valamit pozitív köntösbe kellene bújtatnia, úgy tollam szívesen áll rendelkezésére.

ÜDV:
Protokoll Bandi

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr557034625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása