Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Egy levél az életed szerelmétől, akivel még nem találkoztál

2015.04.29. 11:15 lukacszoli

Szia!

Én vagyok az, akire a kezdetektől vártál. Először is, elnézést kérek. Elnézést, hogy ilyen sokáig várattalak, elnézést, hogy megkérdőjelezem a hitedet a szerelemben. Elnézést kérek, amiért ennyiszer meg kellett szakadnia a szívednek. És legfőképpen, elnézést kérek, hogy eddig nem írtam.

2.jpg

Tudom, hogy már-már megkérdőjelezted a létezésemet, de higgy nekem, itt vagyok. Én vagyok az, aki mellett elrohantál reggel a metrón. Akit a facebook állandóan ajánl, mint lehetséges ismerősöd. Akivel a barátod buliján találkoztál, igen, aki nem tudta levenni rólad a szemét, mert gyönyörű voltál. Akivel a bevásárlóközpontban találkoztál. Itt vagyok.

1.jpg

Tudom, hogy voltak idők, amikor magányos voltál. Amikor mérges voltál, hogy mégis meddig kell még várni "az igazira". Amikor engedni akartál a kísértésnek, a pillanatnyi örömöknek. Amikor senki sem volt, akivel megbeszélhetted volna a gondjaidat. Amikor úgy érezted, hogy már semmi értelme az egésznek.

3.jpg

Csak szeretném megköszönni, hogy türelmes voltál. Hogy vártál rám, hogy nem adtad fel a szerelem iránti vágyadat.

Szeretném, hogy tudd, arra törekszem, hogy jobb emberré váljak. Hogy amikor majd találkozom veled, önmagam lehető legjobb verziója legyek. És bízom benne, hogy te is az leszel.

4.jpg

Már nagyon várom, hogy megismerjem a sztorikat abból az időkből, amikor még nem voltam ott neked. Hogy megérintsem az arcodat, érezzem a szívverésedet, egy puszit nyomjak a homlokodra. Hogy megöleljelek és elmondjam, hogy már milyen régóta vártam erre a napra. De addig is, legyél türelmes, mert már itt vagyok a közelben.

Ölellek,
A szerelmed, akire mindig is vártál

Forrás: Isha Jalan / scoopwhoop

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr717406632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása