Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Akció indul!

2015.12.11. 09:00 sszilvi

Blogolunk, rádiózunk, odafigyelünk, futunk, tekerünk, úszunk, meditálunk, gitározunk, ételt osztunk, forró csokizunk, kirándulunk, tanulunk és tapasztalunk, megértünk és bámulunk.

És adományozunk!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét szervezünk gyűjtést karácsonyra. Továbbra is tartjuk a kapcsolatot a Vöröskereszttel, ők juttatják el a csomagokat a hajléktalanszállókra és az anyaotthonokba. Elsősorban ruhát, játékokat, élelmiszert várunk, de jöhet bármi, aminek ti már nem látjátok hasznát. Mi biztos találunk neki olyan helyet, ahol örülnek neki.

Idén az ADNI JÓ csapatát is támogatjuk. Beteg és hátrányos helyzetű gyerekeknek csalnak mosolyt az arcukra olyan ajándékokkal, amiket ők maguk csomagolnak be egyesével, személyre szólóan, hogy átadhassák nekik Mikulás és Karácsony környékén! 

cute-baby-boy-kids-christmas.jpg

Tavaly több, mint 2000 gyermekhez jutottak el!

Csatlakozhattok az adománygyűjtéshez, segíthettek a csomagolásnál és részt vehettek még az adományok átadásánál is! Így nemcsak a gyerekek arcára kerül mosoly, hanem a miénkre is! Az ADNI JÓ!-ról és az elérhetőségükről bővebben itt olvashattok.

Mindenki szekrényében, padlásán és pincéjében lapulnak olyan holmik, amikre már nincs szükség. Nekünk. Máshol viszont annál inkább. Segítsünk, ezzel téve szebbé és boldogabbá mások életét. És a sajátunkat is.

Szilvi

 

 

 

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr278155352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása