Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Podcastek futáshoz

2013.10.08. 21:06 lukacszoli

podcast-headphones_4217.jpg

Néha jó csendben futni, de általában viszek valamit, amit hallgathatok a kilométerek gyűjtése közben. Korábban általában zenét vittem, de elég szűk volt az a kínálat, ami passzolt a futás tempójához és untam, hogy mindig ugyanazokat hallgatom. Így találtam rá a podcast műfajára. A podcast az amatőr rádiózás újragondolt változata. Heti  megjelenésű beszélgetések, általában egy órás adásokra bontva. Ha elfogy a heti podcast adag, jöhetnek a hangoskönyvek és a rádiójátékok, de erről majd később írok részletesebben.

Néhány podcast, amit rendszeresen hallgatok:

heti_meteor.jpgHeti Meteor

"A Heti Meteor egy magyar nyelvű, alapvetően számítástechnológiával és egyéb nörd dolgokkal foglalkozó, heti megjelenésű podcast (HMP)." Schaffer "angelday" Józsi és Fejes "FB2" Balázs agymenése, remek beszélgetések érdekes témákról. Sajnos a podcast szünetel (vagy megszűnt?), de az eddigi 78 adás így is tartalmas szórakozást nyújt.
iTunes link

harmas_konyveles.jpgHármas könyvelés

Irodalmi podcast péntekenként. "A Hármas könyvelés három olvasni szerető ember heti rendszerességgel jelentkező podcastja. Olyan, mint egy beszélgetős rádióműsor, csak még nincs hozzá frekvenciánk és emiatt nem jövünk be a konyhai rádión. Az adás női hangja Kiss Gabriella, a megnyugtató hangú úr Fejes Balázs, hadarni pedig Szedlák Ádám hadar".
iTunes link

haztaji_geek.jpgHáztáji geek

"Ez a Háztáji Geek, ahol alföldi emberek söröznek és beszélgetnek - ezt podcast formájában fel is veszik."
iTunes link

 

vendeglo.jpgVendéglő a világ végén

Rádióadás. Mindenki boldog. Zseniális, imádom. Bár most éppen nyári szünet van, az eddigi közel 80 rész is hosszú időre nyújt kitűnő és inspiratív szórakozást.
iTunes link

 

egester.pngÉgéstér

A Totalcar rádióadása. Érdemes az első résztől kezdeni, zseniális beszélgetések.
iTunes link

 

maganszam.jpgMagánszám

Hangjáték Németh Kriszta, Cippo felolvasásában.
iTunes link

 

 

hellopeti.jpgHello Peti

"Fényképezés, Kütyük és az Élet úgy általában, heti bontásban."
iTunes link

  

  

idofutar.jpgIdőfutár

"Fiataloknak szóló, 21. századi hangzásvilágú hangjátéksorozat, egy kamaszlány kalandjait követi - térben és időben is."

iTunes link

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr745557772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása