Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Erősítsünk úgy, mint a profik! Közös erősítés kedden.

2014.05.14. 17:07 lukacszoli

Az életmódváltás célja mindenkinél más. Súlycsökkentés, fogyás, egészségesebb élet, pozitív gondolatok, tudatosság, az élet rendszerezése. 

Egy dolog viszont mindenkinél közös: a mozgás, az edzések hatékonyságát és biztonságát nagyban emeli, ha az izomzatunk megfelelően felkészült a terhelésre. Futni könnyű. Jól és biztonságosan futni már valamivel nehezebb. Lehet, hogy már néhány hét kocogás után úgy érezzük, hogy miénk a világ. Lehet, hogy egy hónap sem kell az 5 km, vagy a 10 km eléréséhez. Arra azonban mindig gondoljunk, hogy annak ellenére, hogy a mozgást segítő izmaink és a csontjaink valahogyan kibírják ezt a terhelést, az ízületek és a belső izmok közel sem ilyen felkészültek.

izmok.jpg

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy adott teljesítmény mennyire terheli meg a szervezetünket. Egy erősebb autónak sokkal kevésbé megerőltető az autópályán haladni, mint egy gyengébbnek. És itt nem csak a motor ereje számít, hanem a futómű és az egész rendszer állapota. Hiába képes rá, ha túlterheli, előbb-utóbb megsérül és tönkremegy benne valami. Ugyanígy működik a szervezetünk is.

Az edzésmunkánkat nagyban segíti, ha a törzsizmaink, a mozgást és stabilitást támogató rendszerek edzettek és erősek. Hatékonyabbak, terhelhetőbbek, ellenállóbbak, nagyobb teherbírásúak leszünk, ráadásul a sérülések egy részétől is megmenekülhetünk.

Eljött tehát az ideje, hogy a közös futóedzések mellett másfajta mozgásra is gondoljunk. Jövő héttől kezdve keddenként várunk benneteket egy remek erősítésre!

Dátum: Jövő kedd, azaz 2014. május 20.
Találkozó: 17:50-kor az ELTE-BEAC előtt. 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10.
Részvételi díj: 800 Ft
Az edzést Keresztesi Gitta szakedző tartja.
Dinamikus bemelegítésként átmegyünk a Kopaszi-gátra, majd ott egy 45-50 perces erősítő edzést tartunk. A végén pedig rövid lazítást követően ismét vissza a BEAC-hoz.

Az edzésre itt tudtok bejelentkezni.

Az edzésre kezdőket és haladókat egyaránt várunk. Nincs erőnléti előfeltétel. Ha nemrég kezdted az életmódváltást, kifejezetten várunk. Nem ciki eljönni. Nagy szeretettel várunk. Az edzésprogram segítségével vékonyabbak, erősebbek, egészségesebbek leszünk.

Gyertek, nagyon jó lesz!

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr816163376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2014.05.15. 14:51:34

JAHHH...EZÉRT ÉPÜLNEK LE A SPORTOLÓK IZMAI IS TOTÁL ROKKANTRA 40 ÉVES KORUKRA ! :o)
süti beállítások módosítása