Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Megyek. Nem megyek. Megyek?

2015.02.23. 12:25 lukacszoli

Megyek. Nem megyek. Megyek, nem megyek. A francba az egésszel. Esik. Hideg van. Csak kicsit esik. Jóval melegebb van. Süt a nap. De nincs árnyék. Felhős az ég. Tiszta az ég. Megyek. Nem megyek. Megyek. Nem megyek. A francba az egésszel. Hátha lemerült az óra. Nem, nem merült le az óra. Hol a fenében van a pulzusmérő pántja. Szerencsére nem találom. Szerencsére megtalálom. Hol az óra. Szerencsére nincs meg. Szerencsére megvan. Az előbb ettem. Nem is, az volt már vagy két órája.

Megyek, mert az jó nekem. Nem megyek, mert millió más dolgom van. Hideg van kint. Nincs hideg kint. Tél van. Tavasz van. Nyáron akarok futni. A hőségben nem fogok futni. Célok, célok, célok. Kukába a célokkal, a francba minddel. De vannak célok, csak nem jól megfogalmazva. Csendet akarok. Üvöltő zenét akarok. Aludni akarok. Futni akarok. Pihenni akarok. Wellnesselni akarok. Futni akarok. Megyek. Nem megyek.

Beteszem a zenét. De megyek. De nem megyek. Bekaphatja az egész. Tele vagyok munkával, az sokkal fontosabb lenne. Megyek. Nem megyek. Törődj magaddal. Megyek. Nem megyek.

Azt mondja, hogy étrendváltozás. Azt mondom, adj jelet. Kimegyek a konyhába. Nem megyek ki a konyhába. Kimegyek a konyhába. Ott a turmix az asztalon, hónapok óta nem használtam. Megyek. Nem megyek. Csinálok gyümölcsturmixot. Nem csinálok gyümölcsturmixot. Majd később, ha megjöttem. De nem, most is lehet, mert úgysem megyek. Nem megyek. Megyek.

maxresdefault.jpg

A francba az egésszel. Adni. Kapni. Adni. Kapni. Megyek. Nem megyek. Megyek. Mennék. De ez meg az. De kiteregetni. De dolgozni. De olvasni. De pihenni. De aludni. Megyek. Nem megyek. Csak menni kéne. Más nem megy helyettem. Megyek. Nem megyek.

Letojom, hideg van kint, nem érdekel. Megyek. Nem megyek. Á, ha nem megyek, inkább jógázni fogok. Előveszem a jógaszőnyeget. Nem veszem elő a jógaszőnyeget. Megyek futni. Nem megyek futni. Futok, vagy jógázok? Ma inkább fussak, vagy jógázzak? Jóga futás után? Megyek. Nem megyek.

Megyek. Nem megyek. Tudod mit? Add ide azt a kundalinit. Egy nagy vödörrel adjál belőle. Megyek. Nem megyek. Add és akkor megyek. Nem megyek. Megyek. Nem megyek. A francba az egésszel. Na add már!

Na tudod mit?

MEGYEK!

Na csá, majd jövök.

Zoli

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr467208033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_vízirögbis 2015.02.24. 10:06:49

15 évnyi sportolás után ez nagyon ismerős... De azt tapasztaltam, meg kell találni azt a tevékenységet, ami folyamatosan tudja motiválni az embert...
Megyek...
Megyek, mert jó...
Megyek, mert szeretem csinálni...
Megyek, ha nem mennék, csalódott lennék és hiányozna :)
süti beállítások módosítása