Egyensúlyt!

"Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük." Andrew Matthews

Friss topikok

  • takacsveca93: Én nem nagyon szerettem eddig a smoothiekat, turmixokat, de már egy ideje tesztelgetem, hogy mitől... (2019.04.22. 15:02) Az új életmód eszközei: Turmix
  • Zsuzsa Fekete 112: :) (2016.01.01. 15:47) Üzenet 2017-ből
  • bircaman szerkesztő maxval: S te római vallású vagy? (2015.12.23. 05:36) Boldog Szaturnáliát!
  • városjáró: most komolyan, ha valaki nélkülözni kénytelen, annak minden adományt amely nem megalázó és/vagy ál... (2015.11.20. 00:50) A néni ereje
  • csincsilla72: @Tinman: Ez nem igaz egyszerűen! Enni lehet, csak nem mindegy, hogy mit. Bár valamelyik tanult "ko... (2015.09.17. 15:22) 5 ok, ami miatt nem fogysz az edzéstől

Az első közös meditációnk

2014.07.19. 21:10 lukacszoli

A héten meghirdettük az első közös beszélgetős-meditációs alkalmunkat. Nagyon jól sikerült, jó szívvel ajánlom nektek is, fogunk még ilyet szervezni.

A meditáció olyan lelkiállapot, amikor a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak. A cél a lelki béke, megnyugvás keresése.

5289605_orig.jpg

A definíció egészen pontos, hiszen a cél az, hogy eljussunk egy olyan egészséges, biztonságos és jó állapotba, ahol elengedhetjük a velünk utazó terheket. A vacak élethelyzetek, amiket a testi terhek, lelki nehézségek okoznak és megkeseríthették a mindennapjainkat, a meditáció segítségével könnyebben feloldódnak. Olyan vezetett relaxáció, ami segít feltöltődni és pozitív hangulatba kerülni. Mindannyian megtapasztaltuk már, hogy amire gondolunk, amin jár az agyunk, az valósul meg. Pozitív életszemlélettel, jó hangulatban a jó és előremutató célokat sokkal könnyebb elérni.

Szeretnénk rendszeresen ilyen együttléteket szervezni. Még az is lehet, hogy idővel heti rendszerességű program lesz belőle. Írjuk be mind az edzéstervünk mellé, hiszen a lelki egyensúlyra is érdemes odafigyelni.

A meditáció előtt beszélgetünk, megnyugszunk, elcsendesülünk. Utána pedig maradunk, amíg csak szeretnénk és élvezzük az ellazult, kikapcsolódott állapotot. Nagyon jó, ha még nem vettél részt ilyenen, gyere el, érdemes kipróbálni.

A következő alkalom két hét múlva, augusztus 2-án, szombaton lesz. 18:00-kor találkozunk az Ötvenhatosok terén, az emlékmű előtt.

Az eseményre itt tudtok bejelentkezni.

Zoli

Egy kattintás és értesülhetsz a friss írásokról::


Tovább az EgyensúlyOM portálra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulyt.blog.hu/api/trackback/id/tr366524943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása